Acasă EVENIMENTE Nepăsarea administrației locale din Cluj. Valea Nadășului a devenit o ghenă de...

Nepăsarea administrației locale din Cluj. Valea Nadășului a devenit o ghenă de gunoi. Clujenii s-au săturat de PR și vorbe, vor fapte

0

În timp ce administrația locală investește în modernizarea zonei centrale a municipiului Cluj-Napoca, ignoră cu grație periferia orașului. Astfel, Valea Nadășului este îngropată în gunoaie și deșeuri menajere și de construcții, la 2 km de centrul urbei, a semnat o clujeancă pe grupul Clujul Civic.

„Imagini ale nepasarii administratiei clujene fata de curatenia orasului. Este vorba de Valea Nadasului si picioarele podului peste calea ferata. Desi la 2 km de centrul orasului, frumos dichisit cu benzi de circulatie toate culorile, aceste locuri sordide par sa nu intereseze administratia noastra, dornica doar de publicitate.

Cand o sa vina d-l Boc in vizita in aceste locuri insalubre, niciodata curatate, focare de infectii si mirosuri greu de suportat vara, cand scade nivelul apei? Si sa mai constate si poluarea fonica, praful de care avem parte zi de zi, cei care locuim in zona de cand a fost dirijat traficul dinspre Baciu, pe str Mecanicilor!

Asteptam masuri concrete pentru rezolvarea acestor probleme, adica fapte concrete, nu doar vorbe! Si aceste spatii se gasesc pe raza municipiului Cluj Napoca!”, a scris Victoria Hebean, o locuitoare a zonei.

Clujenii se plâng că Valea Nadășului nu a fost igienizată niciodată, devenind o adevărată groapă de gunoi a orașului, unde multe firme din zone aruncă deșeuri, mai ales service-urile auto din zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.