Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Nesimțire la Cluj! A blocat circulația pe o stradă intens circulată

Duminică după amiază, circulația rutieră pe strada Negoiu din Cluj Napoca, a fost blocată de un șoferiță complet nesimțită.

Pe imaginile video înregistrate de o cameră de luat vederi de pe stradă, se poate vedea cum o șoferiță a parcat autoturismul, blocând jumătate de stradă.

Deși s-a uitat la ceea ce a realizat, șoferița cu pricina nu s-a sinchisit să mute autoturismul. deși a văzut că alte mașini nu mai pot trecere.

La scurt timp, strada s-a blocat, mai ales că în zona este sens unic de circulație. Cei care locuiesc în zonă au chemat Poliția Locală și angajații de la Serviciul de Ridicări Auto.

Traficul rutier s-a blocat rapid

Traficul rutier s-a blocat rapid

Blocarea drumului poate fi infracțiune

Polițiștii clujeni atrag atenția că blocarea drumului public constituie infracțiune, șoferul vinovat putând fi condamnat la maxim trei ani de închisoare.

”Cu pedeapsa prevăzută la alin. (3) se sancţionează blocarea cu intenţie a drumului public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic”, se arată în articolul 92, din Codul Rutier.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și al Gărzii Gilău au intervenit la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, în zona Km49,...

EVENIMENTE

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus...

EVENIMENTE

Celebra plajă din stațiunea Mamaia va fi amanejată în baza unei proiect realizat de un grup de arhitecți din Cluj Napoca, care au câștigat...