, ,

Nici clasa I nu mai e ce a fost. Condiții de „cinci stele” oferite de CFR Călători. „Oare când vom avea transport feroviar civilizat?” – FOTO

Posted by

Nu mai este niciun secret și nu mai surprinde pe nimeni condițiile dezastruoase oferite de Căile Ferate Române călătorilor care aleg să se deplaseze prin țară cu trenul. Sute de postări publicate de români pe rețelele sociale de-a lungul timpului și miile de articole din presă stau mărturie a ceea ce a ajuns CFR Călători.

De acest lucru s-a convins și un clujean, care a ales să călătorească cu trenul după mulți ani și a luat decizia de a-și lua bilet la clasa I. Acesta s-a întors de la București spre Cluj-Napoca duminică dimineața și a rămas cu un gust amar de condițiile oferite. El a descoperit că singura toaletă deschisă era înfundată de fecale și nu funcționa, iar cealaltă toaletă era închisă din motive necunoscute.

Bătaie de joc, mizerie, condiții insalubre

„Nu am mai fost demult cu trenul, să tot fie cinci ani, dar de fiecare dată am ajuns să regret decizia. Azi în trenul de la București la Cluj toaleta era înfundată și plină, iar cealaltă din vagon era închisă. Bun venit în România, mulțumim CFR Călători pentru condițiile oferite.

Am plătit 169 lei biletul la clasa I și constant că tot condiții de clasa a doua sau de Evul Mediu am parte.

Să mulțumim întregii clase politice care a tolerat și tolerează în continuare jaful de la Căile Ferate Române și ține compania asta de stat în preistorie. Să vă fie rușine. În loc să avem și noi trenuri moderne, rapide și să fim o țară civilizată, europeană, cu un transport feroviar ultramodern, stăm și ne chinuim pe o infrastructură rămasă în urmă, cu niște trenuri care trebuiau casate demult și facem o eternitate de la Cluj la București, 9 ore parcă interminabile, iar dacă mai prinzi și o întârziere de câteva ore, bați și peste 10 ore”, a declarat clujeanul pe o rețea sociala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *