Acasă EVENIMENTE Nici protestele nu mai sunt ce au fost la Cluj. 10 oameni...

Nici protestele nu mai sunt ce au fost la Cluj. 10 oameni s-au adunat la acțiunea de astăzi din Piața Unirii pentru OUG.13 v2

0

Protestul anunțat pentru astăzi, începând cu ora 18:00, nu a generat interes în rândul clujenilor, o „mână de oameni” s-a adunat în Piața Unirii la apelul grupului civic Umbrela Anticorupție Cluj.

Această acțiune vine după ce în Senat a fost trecut pe ordinea de zi pragul de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu, așa numita OUG 13 versiunea 2.0.

Un grup infim de nici 10 oameni s-au strâns în centrul orașului la îndemnul societății civile, care nu au făcut decât să stea timp de o oră și jumătate la o șuetă lângă statuia lui Matei Corvin în speranța că se va aduna mai multă lume. 

„Cluj, OUG 13 se intoarce!

IAR PRAGUL!! De data asta și cu mai mult tupeu!

PSD-PNL-UDMR au depus modificările sub formă de amendamente, nu sunt postate numele lor pe site-ul Senatul României, dar presa spune că sunt membri ai Comisiei Juridice de la Senat. Ele au și fost votate! Urmeaza foarte curand zilele viitoare sa intre la vot in Camera Deputatilor.

Pe de altă parte, sursele noastre spun că raportul a fost depus astăzi la ora 10, fix când începea plenul, iar textul a fost definitivat după comisie, nu în timpul ei.
Disperare mare în două zile consecutive pentru două tipuri de furt:

• ieri pensiile speciale
• astăzi abuzul în serviciu

Propunem să ne pregătim pentru mișcări de stradă, trag din toate direcțiile!„, a anuntat Umbrela Anticoruptie Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.