Acasă EVENIMENTE Noapte albă pentru pompierii clujeni. Un copac a căzut pe o stradă...

Noapte albă pentru pompierii clujeni. Un copac a căzut pe o stradă din Cluj-Napoca, iar zeci de stâlpi au fost puși la pământ din cauza ninsorii abudente

0

Pompierii clujeni au avut noapte albă din cauza ninsorii abudente și a viscolului. Mai mulți stâlpi de electricitate și copaci au fost doborâți pe drumuri și a fost nevoie de intervenție de urgență pentru a-i îndepărta.

Un arbore a căzut pe strada Parâng din cartierul clujean Mănăștur.

„Pe parcursul nopții trecute opt echipaje de pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Gilău, Detașamentul 2 Cluj-Napoca, Garda de Intervenție Băișoara, Detașamentul Huedin, Detașamentul Turda și Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru degajarea arborilor sau stâlpilor ce au fost doborâți de acumulările de zăpadă, rezultate în urma precipitațiilor abundente.

Astfel, pe ruta DJ 107R, între localitățile Șomeșul Cald și Mărișel au fost înlăturați peste 50 de arbori sau ramuri căzute pe carosabil.

De asemenea, echipajele operative au intervenit pentru eliberarea drumurilor de arbori căzuți între localitățile Agârbiciu și Dângău, între Băișoara și Muntele Băișorii, între Bologa și Săcuieu, între Someșul Rece și Măguri Răcătău, pe str Parâng din Cluj-Napoca, pe str Someșul Rece din Gilău, în localitățile Valea Ierii, Muntele Băișorii, precum și pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie inundată din localitatea Jucu Herghelie.

Aceste situații înregistrate, deși numeroase, nu au avut ca și urmări distrugeri sau pagube materiale semnificative.

De menționat este faptul că 10 echipe ale distribuitorului de energie electrică au desfășurat pe parcursul nopții acțiuni pentru restabilirea alimentări cu energie electrică din mai multe localități din județ, având în vedere că au fost afectate și liniile de transport a energiei electrice și puncte de transformare din județ„, a anuntat ISU Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.