Acasă EVENIMENTE „Noaptea ca hoții revine”. PROTESTE împotriva Coaliției PSD-PNL-UDMR pentru OUG.13 v2 –...

„Noaptea ca hoții revine”. PROTESTE împotriva Coaliției PSD-PNL-UDMR pentru OUG.13 v2 – Clujenii sunt așteptați astăzi în Piața Unirii

0

Miercuri, 29 martie, românii ies în stradă în Piața Victoriei din Bucurețti împotriva împotriva coaliției de guvernare PSD-PNL-UDMR, iar clujenii sunt așteptați și ei în centrul orașului, începând cu ora 18:00, în Piața Unirii.

Motivul pentru care organizațiile civice au fost trezite la viață reprezintă atacul asupra legilor justiției, o altfel de OUG.13 de pe vremea lui Liviu Dragnea, care a scos atunci sute de mii de oameni în stradă.

Senatul are pe ordinea de zi introducerea pragului de 250.000 de lei pentru abuz în serviciu, aproape identiv cu pragul impus de celebra OUG.13 de 200.000 lei, urmând să intre la vot în Camera Deputaților.

„Cluj, OUG 13 se intoarce!

IAR PRAGUL!! De data asta și cu mai mult tupeu!

PSD-PNL-UDMR au depus modificările sub formă de amendamente, nu sunt postate numele lor pe site-ul Senatul României, dar presa spune că sunt membri ai Comisiei Juridice de la Senat. Ele au și fost votate! Urmeaza foarte curand zilele viitoare sa intre la vot in Camera Deputatilor.

Pe de altă parte, sursele noastre spun că raportul a fost depus astăzi la ora 10, fix când începea plenul, iar textul a fost definitivat după comisie, nu în timpul ei.
Disperare mare în două zile consecutive pentru două tipuri de furt:

• ieri pensiile speciale
• astăzi abuzul în serviciu

Propunem să ne pregătim pentru mișcări de stradă, trag din toate direcțiile!”, a anuntat Umbrela Anticoruptie Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.