Notă de plată la un restarant din Cluj Napoca. Doar bacșișul a fost un salariu minim pe economie

Posted by

Luni seara, la restaurantul Transilvania Steak House, din Cluj Napoca, mai mulți sportivi de talie mondială, care au participat la concursul de culturism Mister Olympia, au avut o notă record.

Potrivit bonului fiscal emis, suma finală de plată a fost de 16.300 de lei. Doar bacșișul care apare pe această notă este de peste 3.000 de lei, mai mare ca un salariu minim pe economie.

Gal Avram
Gal Avram

Pe bonul fiscal apar o serie de bunătăți are ar fi fost consumate de sportivii care au părticipat la cină.

La masă ar fi participat multiplul campion național și mondial la Fitness și Culturism, Ovidiu Dănilă, alături de Jack Wood, deținătorul concursurilor Mr. OLYMPIA, dar și de alți apropieți, au luat masa la celebrul restaurant Transylvania Steak House.

o sticlă de apă minerala la restaurantul lui Gal, costa 20 de lei.
o sticlă de apă minerala la restaurantul lui Gal, costa 20 de lei.

Printre dish-urile comandate, oaspeții au savurat Tomahawk, Carpaccio de vită, Foie gras, dar și multe alte preparate culinare de mare calitate, după cum ne amintește Avram Gal de fiecare dată în video-urile sale de pe TikTok, scriu jurnaliștii de la Turda News.

Fake sau adevăr

La începutul lunii august, Cătălin Botezatu, cretorul de modă se lăuda că a mâncat un hamburger de 6.000 de euro, invelit în foiță de aur.

Ulterior el a recunoscut că totul a fost un fake și că a acceptat să filmeze alătur de controversatul Gal Avram, lider al PSD Câmpia Turzii.

”Eu am o carieră în spate și nu îi permit unuia de care nu a auzit nimeni să zică așa ceva despre mine. Eu l-am ajutat pe politicianul ăsta, care a zis să facem o filmare de reclamă. Eu nu am luat niciun ban de la el. Am fost acolo la local cu prietenii, dar eu nu am fost plătit. A fost o glumă. Nu poate veni oricine să scrie despre președinte (n.red. președintele României) orice. O să am grijă de acest influencer să regrete ceea ce a spus”, a declarat Cătălin Botezatu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *