Acasă EVENIMENTE Noua regina a blogging-ului clujean s-a măritat la Veneția într-un lux exorbitant....

Noua regina a blogging-ului clujean s-a măritat la Veneția într-un lux exorbitant. Rareș Bogdan a fost prezent la nunta

0

Nuntă de vis la Veneția pentru bloggerita Diana Rogo (Rogojan – n.n.) care s-a măritat cu arhitectul Andrei Ille. Cei doi miri, vin din familii la fel de bune. Ea, Diana Rogojan este fiica celebrului chirurg ortoped clujean Radu Rogojan, de la Spitalul de Ortopedie din Cluj. El, Andrei, este fiul lui Florin Ille, un om de afaceri prosper care administrează un hotel în Cluj Napoca.

Diana Rogo este o tânără clujeancă de succes, datorită pasiunii ei pentru un lifestyle inspirațional. Este blogger, model, designer și antreprenor, cunoscută pentru blogul și magazinul online DYROGUE.

La nunta de la Veneția care a avut loc într-un lux total a participat și politicianul Rareș Bogdan, care a fost însoțit de frumoasa soție Florina. Pentru cine nu știe, Florina este sora lui Andrei Ille, cel care a reușit să îi fure inima celebrei Diana Rogo. 

Povestea nunții de vis de la Veneția a fost scrisă chiar pe site-l pe care Diana Rogo, isi scrie impresiiile, DYROGUE.

Emoții și o nuntă de vis

Diana a fost însoțită la Veneția de toți prietenii și apropiații. În total 50 de de persoane s-au îmbarcat într-un avion cu destinația Veneția. Alți 30 de invitați au ajuns cu mașina în Veneția.

„O altă coincidență ne-a pus în legătură cu un preot român, care locuiește în Veneto de 30 de ani. El ne-a ajutat cu atât de multe aspecte logistice, de la asigurarea bisericii, la organizarea transferului, atât pe uscat, cât și pe apă, pentru toți oaspeții noștri. A venit chiar și la Cluj pentru a ne cunoaște. Am vorbit despre dragoste și viață, nu despre dogmă și tradiție. Noi l-am iubit!”, a scris Diana Rogo.

Petrecerea burlăcițelor a avut loc în Mykonos, insula grecească celebră pentru frumusețea ei.

”Am mers în Mykonos destul de spontan cu domnișoarele mele de onoare pentru petrecerea burlăcițelor și am simțit literalmente cum o parte din mine reînvie. Mi-a fost dor să fiu în preajma femeilor, să ne îmbrăcăm împreună, să ne prostim toată ziua, apoi să vorbim toată noaptea”, mai scrie Diana.

Fiind o perfecționistă, Diana a mers special la Veneția unde s-a ocupat de organizarea nunți.

”Am simțit că totul s-a rezolvat de la sine, fără efort. Fără să discutăm, am rezervat călătoria la Veneția în singurul weekend pe care Geta îl blocase anterior și care a putut să mi se alăture. Am folosit caietul ei de lucru, un planificator de nunți, pentru a mă organiza și a ști ce urmează, dar faptul că ea a fost alături de mine mi-a oferit spațiu pentru a mă relaxa și a mă bucura, cu toate că eu eram cea care lua toate deciziile”, continuă Diana.

Lux pe toată linia

Diana și-a dus la Veneția chiar și pe haistylistul personal, dar și un organizator de nunți care s-a ocupat personal de cele mai mici dealii în organizarea nunții anului în bloggingul clujean.

”M-am repezit în camera pe care Răzvan, hairstylistul meu, o amenajase pentru a-mi face rulouri fierbinți în păr. Cât timp s-au răcit, am vrut să mănânc căpșunile cu ciocolată pentru micul dejun din ziua nunții mele. Mi-am pus un halat pe mine și am coborât să împart dulciurile mele cu oricine se trezea. Spre surprinderea mea, am găsit-o pe Geta deja pusă pe picioare, orchestrând totul”.

Ana, de la VOW events, aproape că terminase de decorat fântâna și colțul foto unde urmau să fie făcute majoritatea fotografiilor de la nunta celebră.

”Fata asta lucra non-stop de când pusese piciorul în Veneția. M-am simțit atât de recunoscătoare pentru determinarea ei încât îmi venea să o îmbrățișez. Venise tocmai de la Cluj cu o mașină plină până la refuz cu haine de masă, flori și unelte. I-am spus vibrația pe care o urmăream și ea i-a dat viață. Am avut încredere totală în ea și astfel, am putut să fiu cu prietenii mei, nu în capul meu, micromanagement. Îi datorez atât de mult din liniștea mea în acea zi!

Emoții peste emoții

Diana a avut cuvinte frumoase și pentru tatîl ei, doctorul Rogojan, care a condus-o la altar așa cum a văzut în filme și cum și-a dorit foarte mult.

”Dacă orice altceva ar fi mers prost la această nuntă sau la această căsătorie, tot aș fi fost recunoscătoare că am trăit acest moment cu tatăl meu. A fost ca și cum toate lucrurile pe care nu ni le-am spus niciodată și-au găsit liniștea și nu a mai rămas nimic altceva, decât dragostea pură. Am simțit că a durat ore întregi”, a scris Diana.

Apoi, Diana a mai scris că a urmat o petrecere pe cinste la care toți invitații s-au distrat de minune. A fost chiar și un bal mascat, specific Venetiei, loc unde anual se desfășoară celebrul Carnaval.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.