Nu este cazul să ne relaxăm! O spune un clujean care a fost infectat cu noul coronavirus! Omul și-a făcut un calendar al suferinței!

Posted by

Deși de vineri, 15 mai 2020, autoritățile vor relaxa măsurile dure luate pentru prevenirea infecției cu noul coronavirus, un clujean care tocmai s-a externat, din spital, unde a fosat internat cu Covid19, ne amintește că nu e cazul să lăsăm garda jos.

Andrei Balin, este un tânăr IT-ist, din Cluj Napoca, pasionat de drone. S-a infectat la începutul lunii aprilie și a stat în spital până în urmă cu câteva zile. ”În două zile este 15 mai. Chiar dacă e tentant, vă sfătuiesc să rămâneți în continuare foarte precauți. Vă spun asta pentru că am ajuns să simt pe pielea mea cât de parşiv e virusul ăsta. Mulțumesc personalului medical care m-a tratat şi care a dat dovadă de foarte multă empatie pe perioada spitalizării. Aveți grijă de voi şi de cei dragi!”, a scris Cristian.

În total, Andrei Balint a fost internat 28 de zile, din care 26 le-a petrecut pe suport cu oxigen, a făcut zece teste Covid19, din care șapte au fost pozitive și trei negative, trei radiografii pulmonare, trei analize computer tomograf și cinci zile pe Secția de Terapie Intensivă, la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj. În tot acest timp, bărbatul a devenit tată și nu a putut să își țină copilul în brațe.

Evoluția bolii, așa cum este prezentată de Andrei, în propriul calendar este una când pozitivă, când negativă, ceea ce îl face pe bolnav să cedeze, și să nu mai creadă că se va vindeca vreodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *