, , ,

Nunta anului. Celebra creatoare de modă din Cluj Napoca a spus DA. Tabita Gliga a devenit doamna Cherecheș

Posted by

În cursul zilei de sâmbătă, cunoscuta creatoare de modă din Cluj Napoca, Tabita Gliga a spus DA, în fața ofițerului de stare civilă.

Cununia civilă a avut loc în cursul zilei de azi, la Baia Mare, mirele fiind nimeni altul decît primarul acestui municipiu, Cătălin Cherecheș.

În fața a câtorva sute de persoane, cei doi au spus DA în fața ofițerului de stare civilă, într-un decor cu totul și cu totul special.

Catalin Chereches și Tabita Gliga formează un cuplu de mai bine de un an de zile.
sursa foto: facebook/catalin chereches

Pentru acest eveniment, mirele a închiriat pentru trei ore chiar de la Primăria pe care o conduce, Câmpia Tineretului.

La eveniment au participat cîteva sute de invitați. La final, Cătălin Cherecheș, vizibil emoționat, a rostit un scurt discurs, în care i-a mulțumit soției lui pentru faptul că i-a fost alături până acum.

Va avea loc și cununia religioasă

Potrivit unor surse locale din Baia Mare, în cursul serii de sâmbătă la Mănăstirea Bârsana va avea loc și cununia religioasă.

Slujba va fi oficiată de episcopul Iustin Hodea, al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului. De altfel, prelatul ortodox are o relație apropiată cu primarul din Baia Mare, care i-a fost alături în toate momentele grele petrecute de acesta în ultimii ani.

”Mi-a mai spus un lucru, prima oară când ne-am întâlnit în Piața Cetății din Baia Mare. Mi-a spus că o femeie trebuie să lupte pentru bărbatul ei. Îmi cer iertare pentru că de câteva ori până când ne-am așezat i-am dat ocazia să lupte. De câteva ori am fost intenționat neatent să văd dacă luptă, și a luptat. Am spus DA, în fața lui Dumnezeu și a părinților noștri, mână în mână, pe drumul acestei vieți. Cel mai bun exemplu este că sunt aici de mine, prieteni de-ai mei alături de care construim viitorul acestui oraș și județ”, a spus primarul din Baia Mare, la scurt timp după cununia civilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *