Acasă EVENIMENTE O blonda misterioasă se afla în mașina lui Culiță Sterp, la ceas...

O blonda misterioasă se afla în mașina lui Culiță Sterp, la ceas de noapte! ”Nu sunt amanta lui”

0

La momentul producerii accidentului, care a avut loc în centrul Clujului, fiind implicat cunoscutul lăutar Culiță Sterp, în mașina acestuia se afla o blondă misterioasă.

Așa se înțelege de ce Culiță Sterp avea tot interesul de a fugi de polițiști, după ce a fost prins de radar cu o viteză de 99 km/h, în zona podului N, din cartierul Mănăștur.

Pentru că nu a oprit la semnalul oamenilor legii, aceștia l-au urmărit pe Culiță cu o viteză de melc. Dar soarta a făcut ca acesta să pătrundă în intersecția din zona Cinema Victoria, de pe Bulevardul Eroilor, pe culoarea roșie a semaforului, provocând un grav accident de circulație.

După, Culiță a fugit de la fața locului, ascunzându-se timp de 37 de minute, în toaleta muncitorilor care lucrează la renovarea parcului din spatele Teatrului Național din Cluj Napoca.

”Nu sunt amanta lui Culiță”. Oare ce filmează noaptea la resort?

Blonda misterioasă a a încercat o explicație necredibilă. Aceasta a spus că a fost la un resort cu Sterp, dar nu a spus ce a făcut acolo, în toiul nopții. Femeia a negat că ar fi amanta cântărețului și că a fost aleasă să apară într-un videoclip al artistului.

Mai jos regăsiți mesajele contradictorii scrise de femeia care se afla în mașina lui Culiță Sterp.

”Inițial nu am vrut să discut despre acest subiect, dar am văzut că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată”, a scris Alessandra, pe un cont de socializare.

”Au apărut speculații pe TikTok și în presă cum să aș fi amanta lui Culiță. Mi-aș dori să încetați cu aceste acuzații, deoarece singura interacțiune dintre mine și Culiță a fost strict profesională. Soția lui știa de prezența mea în mașină, a vorbit cu ea la scurt timp după ce am plecat de la resort”, a scris tânăra pe pagina sa de Instagram, la secțiunea Stories.

„Zilele trecute am fost contactată pentru apariția mea în videoclip, care s-a filmat miercuri, iar după terminarea filmărilor, artistul m-a dus acasă pentru că eu aveam ședință la birou următoarea dimineață (sunt agent imobiliar, nu dansatoare), iar el se îndrepta spre Cluj, dat fiindcă are apartament la Cluj și urma să doarmă acolo. Castingul pentru care s-a vorbit era pentru altă fată, însă de la un rol în videoclip, la eticheta de «dansatoare» este cale lungă. Numai bine, rău la nimeni!”, a mai adăugat tânăra pe rețelele de socializare, citata de știridecluj.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.