Acasă EVENIMENTE O casă a luat foc în localitatea clujeană Luna din cauza unui...

O casă a luat foc în localitatea clujeană Luna din cauza unui scurtcircuit la rețeaua electrică

0

Un incendiu a avut loc la o casă din localitatea clujeană Luna, care a avut loc marți seara, la care au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Turda.

Cauza incendiului a fost, cel mai probabil, un scurtcircuit la tabloul electric din bucătărie.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această seară la un incendiu care s-a manifestat la o casă din localitatea Luna. Apelul de urgență a venit în jurul orei 18:10, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una de mare capacitate. Casa se afla într-o zonă greu accesibilă, iar incendiul se manifesta generalizat, la mai multe încăperi, pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp. Astfel, au ars bunurile din interior, cum ar fi elemente de mobilier și haine.

De asemenea, flăcările s-au extins și la acoperiș pe o suprafață de 70 de mp. Din fericire, nu au existat persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit la tabloul electric poziționat în bucătărie. Echipajele au revenit în urmă cu puține momente la bază”, a anuntat ISU Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.