O casă din Apahida a fost distrusă de flăcări

Posted by

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a afectat o casă de locuit situată pe strada Someș din comuna Apahida. Distrusă de flăcări.

Apelul de urgență a venit la ora 23:16. La fața locului că au fost trimise de urgență două autospeciale cu apă și spumă, autoscara și un echipaj SMURD.

Incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei casei, pe o suprafață de aproximativ 400 de mp.

Drept urmare, imediat a fost trimisă în sprijin o autospecială cu apă și spumă de mare capacitate de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca.

Operațiunile de stingere au durat mai bine de trei ore. Acestea au fost îngreunate de lățimea străzii, aceasta fiind foarte îngustă. Pompierii nu au avut posibilitatea să alimenteze cu apă în apropiere.

Din fericire, în urma acestui eveniment nu au rezultat victime. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la hornul izolat necorespunzător.

Probleme cu blocurile între case. Distrusă de flăcări

În ultimii ani, la Apahida s-a dus o politică barbară de a se construi blocuri între case. De asemenea, noile imobile construite nu au avizele necesare de la Inspectorastul pentru Situații de Urgență. Distrusă de flăcări.

Noile străzi sau alei sunt foarte înguste și nu permit trecerea unei autospeciale de pompieri. Cazuri de acest fel, cum a fost cel de pe strada Someș, sunt foarte des întâlnite la Apahida.

Locuitorii comunei au cerut în dese rânduri autorităților locale să nu mai aprobe astfel de construcții. În continuare, la Apahida se construiesc blocuri pe suprafețe foarte mici, fără drumuri de acees care să permită măcar trecerea unui autoturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *