O clujeancă și-a reclamat fostul concubin pentru încălcarea ordinului de protecție

Posted by

O femeie în vârstă de 47 de ani si-a reclamat la poliție fostul concubin, după ce acesta din urmă a încălcat ordinul de protecție. Bărbatul a fost reținut de polițiști.

La data de 22 martie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 5 Poliție au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de un bărbat în vârstă de 47 de ani, cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 12.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie în vârstă de 43 de ani cu privire la faptul că fostul concubin ar fi încercat să intre în interiorul societății comerciale în care aceasta își desfășoară activitatea, încălcând astfel ordinul de protecție.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Cluj-Napoca care l-au interceptat pe bărbat la aproximativ 100 de metri față de locul în care se afla persoana vătămată, acesta având obligația stabilită prin ordinul de protecție provizoriu de a păstra o distanță de 200 de metri față de femeie.

Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”, a anunțat IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *