,

Și-a transformat apartamentul într-o groapă de gunoi. Imaginile sunt greu de privit – FOTO EXCLUSIV

Posted by

O femeie în vârstă care locuiește într-an bloc de pe strada Fântânele, din cartierul Grigorescu trăiește de ani buni în condiții mizerabile, îngropată în gunoaie, în propriul apartament.

Vecinii femeii au ajuns la capătul răbdărilor din cauza mirosului insuportabil, și au făcut numeroase sesizări la poliție, însă nu s-a întâmplat nimic.

În cursul zilei de luni, un executor judecătoresc s-a deplasat la apartamentul situat pe strada Fântânele 7, fiind însoțit de mai multe polițițiști și jandarmi.

Bătrâna trăia poate mult mai rău ca la Pata Rât, iar imaginile intrate în posesia Foaia Transilvană vorbesc de la sine, pe care le redăm mai jos.

Focar de infecție al blocului

Femeia a moștenit apartamentul de pe strada Fântânele nr 7, de la sora ei, decedată, dar din motive pe care nu le cunoaștem, aceasta a ales să trăiască într-un adevărat focar de infecție, spre disperarea vecinilor.

„Nu puteai merge pe scări de vreo 5 ani că ți se făcea rău de la etaju 2 în sus”, ne-a declarat un vecin.

Polițiștii care au intrat cu mandat în locuința clujencei au fost nevoiți să poarte mască pentru că mirosul pestilențial era insuportabil.

Munți de gunoaie, pânză de păianjeni pe tavan și pe pereți, deșeuri, igrasie, mizerii și probabil și animale moarte, acestea sunt condițiile în care a trăit femeia vreme de mai mulți ani. Este greu de imaginat cum a reușit să trăiască în acest adevărat focar de infecție.

ATENȚIE! Imagini cu un puternic impact emoțional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *