, ,

O fetiță de 14 ani a căzut de la etajul al al treilea de la Colegiul Național ”George Coșbuc”. Pompierii de la ISU Cluj sunt la fața locului

Posted by

Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente pentru a oferi sprijin unei minore căzute de la înălțime în proximitatea Colegiului Național ”George Coșbuc”.

Minora de 14 ani, conștientă și cooperantă, a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ. La fața locului s-a deplasat o autospecială. De la această intervenție nu sunt imagini.

Evenimentul a avut loc în urma cu puțin timp. Minora a fost găsită în lateralul clădirii Colegiului George Coșbuc.

”Împrejurările în care s-a produs acest eveniment nu sunt cercetate de către noi”, transmit cei de laa ISU Cluj.

Horia Simu, directorul de la Serviciul de ambulanța Cluj a declarat că la fața locului a intervenit o ambulanță cu medic, care după evaluarea pacientului și stabilizarea pacientei, a fost transportată la UPU Pediatrie.

A căzut de la un etaj superior

Din primele informații se pare că fata, este elevă în clasa a Vll-a la Colegiul Național George Coșbuc și că a căzut de la un etaj superior.

Inspectorul general școlar de la Inspectoratul Școlar Cluj, Marinela Marc ne-a declarat că șocul căderii în gol a fost atenuat de o copertină.

”Eleva este cooperantă și a fost transportată la Clinica de Pediatrie Cluj”, ne-a declarat Marinela Marc.

A căzut de la etajul al treilea

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 10.05, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la Colegiul Național „George Coșbuc” din municipiul Cluj-Napoca, o persoană ar fi căzut de la un etaj al clădirii.

Din primele date, polițiștii au constatat că este vorba despre o elevă în vârstă de 13 ani, care ar fi căzut de la etajul 3, aceasta fiind găsită în proximitatea clădirii.

Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru investigații de specialitate.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi clarificate toate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *