,

O mare somitate medicală a Clujului a murit. A coordonat timp de 10 ani activitatea UPU Cluj

Posted by

Doliu în lumea medicală clujeană. A murit la vârstă de 62 de ani medicul Dorin Mureșan, cel care a coordonat timp de 10 ani activitatea Unității de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj-Napoca.

Conducerea spitalului a transmis familiei condoleanțe.

„Odată cu trecerea în neființă a medicului Dorin Titus Mureșan, Spitalul Clinic Județean de Urgență a pierdut un profesionist desăvârșit, iar foștii colegi nu mai au alături un om de excepție.

Medic cu dublă specializare, medicină generală și ATI, Dr. Dorin Mureșan și-a desfășurat activitatea ca medic urgentist și de terapie intensivă, activând până în ultima clipă a vieții în cadrul unității terapie intensivă din cadrul Clinicii Medicală 2. Timp de 10 ani, între 2002 și 2012 a fost medicul cordonator al Unității de Primiri Urgențe. A efectuat mai multe stagii de pregătire și schimburi de experiență la spitale din străinătate.

Personalul spitalului este alături de familia greu încercată. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!”, transmite conducerea spitalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *