,

O mare vedetă PRO TV din Cluj a devenit mămică: „Dumnezeu ne-a trimis o minune”

Posted by

Jurnalista Pro TV născută la Cluj, Roxana Hulpe, a devenit mămica unei frumoase fetițe, după ce în vara anului trecut, prezentatoarea a fost cerută de șoție chiar la UNTOLD de către directorul artistic al festivalului Bogdan Rădulescu.

Roxana Hulpe a spus „DA” anul trecut la UNTOLD și până la începutul lunii februarie din acest an, când prezentatoarea a născut. Vedeta PRO TV din Gilău a adus pe lume, ieri, 31 ianuarie 2023, o fetiță.

„Știam că viața mă iubește, simțeam asta, dar acum Dumnezeu m-a prins în brațele Lui cu totul. Asta simt. Simt că s-a întâmplat cea mai mare dintre minuni: să dau viață. Sunt cu adevărat fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc”, a spus prezentatoarea Știrile PRO TV în urmă cu câteva luni, după ce a aflat că este însărcinată.

Zora, „fetița răsăritului”

Plină de emoție și fericire, Hulpe a declarat pentru colegii ei de la Pro TV, imediat după naștere, că venirea pe lume a Zorei a purtat-o printr-un carusel de emoții: „Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile.

Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii.

Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”.

Rafila Roxana Hulpe și-a început cariera în jurnalism la TVR Cluj, după aceea a ajuns la Prima TV în București, a rămas în capitală, unde s-a mutat la Pro TV. Tânăra este fiica preotului Iosif Hulpe din Gilău.

Roxana Hulpe s-a căsătorit pe 3 septembrie 2022 cu Bogdan Rădulescu, unul dintre co-fondatorii UNTOLD și Neversea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *