O mașină a izbit o motocicletă în Grigorescu. Două persoane au fost rănite

Un accident rutier a avut loc marți pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Grigorescu, în care au fost implicate o mașină și o motocicletă.

Polițiștii clujeni au fost sesizați în jurul orei 12.30 cu privire la un eveniment rutier produs pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din municipiul Cluj-Napoca, impactul fiind produs între un autoturism și un motociclu.

Potrivit oamenilor legii, din primele informații, conducătorul unui autoturism, de 60 de ani, din comuna Vultureni, care se afla pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, la punerea în mișcare a autovehiculului, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un bărbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca, pe aceeași stradă, cu direcția spre strada Miraslău.

Ulterior impactului, motociclul s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Urmare a evenimentului produs, conducătorul motociclului, alături de pasagerul acestuia, un bărbat de 36 de ani, din Florești, au fost transportați în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au fost negative.

Potrivit ISU Cluj, o autospecială un echipaj SMURD și un echipaj SAJ au fost alertate în jurul orei 12:30, ca urmare a unui accident rutier produs pe strada 1 Decembrie 1918 din Cluj-Napoca.

Pompieri au găsit la fața locului un autoturism și o motocicletă avariate, iar pasagerul și conducător motociclete erau întinși pe jos și a solicita asistență medicală. Aceștia erau în stare de conștiență și cooperanți.

Ce doi bărbați, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost preluat de către echipajul SMURD și SAJ, fiind transportați la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenirea incendiilor, având în vedere scurgerile de combustibil din rezervorul motocicletei.