O nouă campanie de donare de sânge inițiată de UBB Cluj va lua startul

Posted by

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca va începe o nouă campanie de donare de sânge la finalul acestei luni, cea de-a 12-a ediție a inițiativei „Donăm împreună, UBBEAR dă startul!”.

Campania de donare va avea loc în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, de luni până vineri, în intervalul orar 7.30-13.30, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr. 18).

„Donăm împreună, UBBEAR dă startul!” a devenit deja o tradiție a comunității UBB. Ajunsă la cea de-a 12-a ediție, campania pe care noi am inițiat-o este mai mult decât o simplă campanie de donare. Este un program coerent de informare şi educare pe tema importanței donării de sânge, iar ceea ce ne dorim noi în primul rând este să generăm un comportament firesc și constant în această direcție, motiv pentru care studenții UBB se implica în promovarea, la nivelul comunității clujene, nu doar a campaniei, ci mai ales a importanței donării de sânge.

E o inițiativă care se încadrează în strategia mai largă UBBMed a Universității noastre și care reconfirmă rolul esențial al Universității în generarea de atitudini la nivelul societății”, au declarat reprezentanții UBB.

Persoanele care doresc să doneze sânge se pot înscrie completând formularul aici. Fixarea unei zile şi a unui interval orar va ajuta la o bună organizare şi desfăşurare a sesiunilor de donare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *