O nouă declarație controversată marca Teodosie

Posted by

O nouă declarație controversată marca Teodosie. Arhiepiscopul Tomisului a făcut o nouă remarcă care a generat controverse.

O nouă declarație controversată marca Teodosie
O nouă declarație controversată marca Teodosie

Teodosie a fost invitat la Radio Dobrogea, unde a declarat că o femeie căsătorită nu trebuie să umble cu capul descoperit.

Arhiepiscopul Tomisului a fost întrebat de o femeie căsătorită, miercuri, la emisiunea de la Radio Dobrogea, cum să procedeze în cazul în care doreşte să poarte o eşarfă pe cap la un eveniment, iar familiei îi este ruşine cu ea dacă face acest lucru.

Declarația controversată a liderului BOR

„Sigur că trebuie să porţi ceva pe cap. O femeie căsătorită nu trebuie să umble cu capul descoperit. Cum să îi fie ruşine? Chiar dacă pune o pălărie, o bască, dar nu e cu capul descoperit. Dacă sunt atâtea mofturi la cineva, acoperiţi-vă cu ceva capul”, a declarat ÎPS Teodosie.

Această declarațue vine la două săptămâni după ce a mai comis una care a dus la amendarea postului Radio de către CNA. Atunci a intervenit ministrul Familiei, Natalia Intotero.

ÎPS Teodosie a fost întrebat atunci la emisiune, de către o femeie, cum se poate vindeca într-o relaţie cu un soţ abuziv. Acesta a spus că trebuie să îşi „ducă crucea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *