O nouă localitate din Cluj racordată la rețeaua de apă potabilă. Investiția s-a făcut din fonduri europene

Posted by

Localitatea clujeană Iuriu de Câmpie, comuna Cojocna, a fost racodată la rețeaua de apă potabilă a județului Cluj, în urma unei investiții din fonduri europene.

Lucrările, recent finalizate, au vizat realizarea unei rețele de aducțiune pe o distanță de 11 km și a unei rețele de alimentare cu apă pe o lungime de 5 km. De asemenea, au mai fost construite două noi stații de clorinare și pompare, respectiv a fost reabilitat un rezervor de apă de 100 mc.

Această investiție este parte a contractului de lucrări din fonduri europene, în valoare de peste 67.000.000 de lei, ce a vizat extinderea alimentării cu apă în 20 de localități din șapte comune clujene: Așchileu, Bonțida, Chinteni, Cojocna, Ceanu Mare, Iclod și Vultureni.

În total, lucrările de alimentare cu apă au vizat construirea a 93,82 km de rețele noi de distribuție și aducțiune a apei potabile, 1.793 de branșamente, construirea a 8 rezervoare de înmagazinare a apei potabile, 5 stații de clorinare și 3 stații de pompare a apei potabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *