O razie-fulger a poliției la Cluj s-a lăsat cu 63 de legitimări și 6 firme controlate

Posted by

Polițiștii clujeni, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai Poliției Locale, au desfășurat o razie-fulger pe data de 8 martie, care s-a lăsat cu 63 de persoane legitimate și 6 firme controlate.

Acțiunea a vizat prevenirea și combaterea infracțiunilor și a altor fapte antisociale. 

„La data de 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secțiile 1, 2 și 7 au organizat o acțiune punctuală în zona cartierului Mărăști, cu scopul de a preveni și combate faptele antisociale, infracțiunile de furt din buzunare, genți, autoturisme, precum și furturile de altă natură, dar și pentru a asigura un climat optim de ordine publică.

Astfel, împreună cu jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca și cu polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliție Locală Cluj-Napoca au acționat cu precădere în zonele piețelor, centrelor comerciale, dar și în alte zone cu aflux semnificativ de persoane.

În urma activităților au fost legitimate 63 de persoane, verificate 6 societăți comerciale, fiind reținut și un permis de conducere pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului”, a anuntat IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *