O româncă a avut probleme la îmbarcare pe aeroportul din Cluj. Avea un bagaj de 42 kg cu carne de miel, fasole și cârnați

O femeie a avut probleme la îmbarcarea de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, fiind oprită din cauza bagajului ei care cântărea 42 de kilograme, cu 12 mai mult decât era permis.

Incidentul a avut loc vineri, la check-in pe aeroportul clujean, iar geamantanul urias al femeii era burdușit până la refuz cu un miel transat, drob, slanina, carne de porc, fasole si carnati.

Femeia a fost nevoita sa renunte la o parte din toate aceste produse, pentru ca erau mult prea grele. Ca ea au fost multi altii, dar niciunul nu a incalcat legea, potrivit dejeanul.ro.

Stabilită în Italia de peste 20 ani

Femeia originară din judetul Harghita, dar împreună cu toata familia s-a stabilit la Bergamo de mai bine de 20 de ani. A venit în țară pentru doar câteva zile, iar la întoarcere și-a umplut geamantanul cu bunătăți tradiționale cerute de cei rămași în Italia.

Conform legislatiei acutale, avem voie sa transportam cu avionul produse de origine animala, dar nu in canitati exagerate. Acestea trebuie sa fie ambalate corespunzator si in mod obligatoriu puse in bagajul de cala.