O româncă vrea să ajungă primar în Las Vegas. Irina Hansen se clasează cel mai bine în sondajele de opinie

Posted by

Irina Hansen s-a născut în Timișoara, România, și a emigrat în Statele Unite împreună cu familia sa în 1978. Motivul a fost de a scăpa de regimul comunist. Ea a crescut în Yorba Linda, California, alături de cei unsprezece frați ai săi. O româncă vrea să ajungă primar în Las Vegas.

Irina Hansen
O româncă vrea să ajungă primar în Las Vegas.

În 1998, Irina s-a mutat în Las Vegas, Nevada. Și-a obținut licența de agent imobiliar în ianuarie 2005. În prezent, Irina este membră activă a Asociației agenților imobiliari din Las Vegas, a Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și a Consiliului Imobiliar Rezidențial.

La alegerile locale din acest an, Irina va candida pentru funcția de primar al orașului Las Vegas. Românca spune că are toate atuurile pentru a fi un primar. Experiența sa directă ca proprietar de mică afacere îi alimentează viziunea de a simplifica procedurile birocratice inutile din cadrul primăriei.

Obiective ambițioase

Obiectivele sale principale se concentrează pe restabilirea încrederii oamenilor în sistemul guvernamental și pe realizarea de schimbări pozitive în comunitatea sa. În plus, a avut un impact semnificativ în diverse domenii ale vieții sale, în special ca mamă devotată, proprietară a unei mici afaceri de succes și agent imobiliar dedicat. Aceste realizări sunt o dovadă a angajamentului ei față de valorile și obiectivele sale.

În afară de realizările sale profesionale, Irina este recunoscută pentru bunătatea sa, angajamentul său de neclintit și valorile materne și comunitare puternice.

Dedicarea ei pentru autoperfecționare și ajutorarea celorlalți are ca rezultat constant o influență pozitivă în toate demersurile sale.

”Dacă ești credincios în lucrurile mici, vei fi credincios în cele mari. Dar dacă ești necinstit în lucrurile mici, nu vei fi cinstit în responsabilitățile mai mari”, creste Irina Hansen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *