,

O stradă din Cluj-Napoca, pericol public pentru șoferi

Posted by

O stradă din Cluj-Napoca, pericol public pentru șoferi. Este vorba de strada Răsăritului, unde două șanțuri extrem de periculoase dau mari bătăi de cap șoferilor.

O stradă din Cluj-Napoca, pericol
O stradă din Cluj-Napoca, pericol

Cele două șanturi pun în mare pericol viețile șoferilor. Un clujean a făcut o sesizare pe grupul Info Trafic Cluj în speranța că se va rezolva această problemă.

„Nu știu exact unde aș putea face sesizare, către Primărie sau către cine are în administrare străzile Clujului. Poate va fi cineva mai isteț sau chiar vreun angajat al Primăriei va vedea și se va face ceva!

Pe la mijlocul străzii Răsăritului sunt două șanțuri de-a dreptul, de-a latul drumului, nesemnalizate! Sunt destul de adânci, se simt foarte tare și la 40 km/h! Pot cauza daune la autoturisme, chiar și incidente! Mare atenție!”, a relatat clujeanul.

Și-au distrus mașinile pe strada Răsăritului

„Din păcate șanțurile acelea sunt acolo de mult timp”; „Îs ferm convins că mulți și-au rupt telescoape și arcuri acolo, inclusiv eu, doar că la mine a fost la mașina firmei. Nu am suportat eu reparațiile”; „Au peticit până la jumătatea străzii, dar alea mari nu le-au văzut”; „Au cauzat deja,amortizor si flansa amortizor sparte de a dreptu.Centrul sa arate bine restu e can can”, „Au petecit pana la jumatea strazii, dar alea mari nu le-au vazut”, au fost reactiile clujenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *