Acasă EVENIMENTE Oana Murariu, noul președinte al USR Cluj. Deputatul clujean și-a zdrobit contracandidații

Oana Murariu, noul președinte al USR Cluj. Deputatul clujean și-a zdrobit contracandidații

0

Deputatul clujean Oana Murariu a câștigat astăzi alegerile interne pentru președinția Filialei Județene USR Cluj.

Ceilalți contracandidați au fost Ciubăncan Marin, Mureșan Claudiu și Trif George.

Rezultatul votului au fost următorul:

Oana Murariu – 132

George Trif – 42

Marin Ciubăncan – 2

Claudiu Mureșan – 1

În discursul care a încheiat Conferința Județeană, Oana Murariu a declarat. „Mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea pentru preluarea funcției de președinte al uneia dintre cele mai importante filiale USR, cea de la Cluj.

Îi felicit pe contracandidații mei și îmi doresc să-i am alături în decursul acestui mandat.

Începe o nouă etapă pentru organizația noastră și vreau să subliniez încă de la început că primul obiectiv este acela de a asigura unitatea echipei, aceasta fiind cheia succesului pentru tot ceea ce ne propunem.

Avem potențial din toate punctele de vedere– intern, oameni pregătiți și cu inițiativă, iar extern, foarte mulți clujeni sunt alături de noi și apreciază eforturile noastre de a strica planurile actualei coaliții dăunătoare pentru România și a împinge proiecte benefice până la rezultate.

Sunt un om deschis, căruia îi place să asculte fiecare opinie înainte de a lua o hotărâre și care nu se dă în lături de la nicio provocare.

Voi face tot ce îmi stă în putere, îmi voi folosi abilitățile, experiența și determinare pentru a creștere organizația împreună cu colegii mei, astfel încât să devenim prima opțiune politică a clujenilor”, a declarat Murariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.