Acasă EVENIMENTE Ofițer SRI Cluj prins cu drujba în pădure. A fost scandal. Polițiștii...

Ofițer SRI Cluj prins cu drujba în pădure. A fost scandal. Polițiștii au intervenit de urgență VIDEO

0

Incidentul a avut loc pe raza satului Pietroasa, comuna Moldovenești. În imaginile înregistrate de o cameră de luat vederi se poate vedea angajatul SRI Cluj, Marin Mășcășan (foto jos). Acesta este alături de tatăl și fratele său, Valer și Valeriu Crișan. Din informațiile noastre, ofițerul SRI este șeful unei formațiuni SRI de la Aeroportul Internațional Cluj Napoca.

Un vecin al angajatului SRI, respectiv Dorin Crișan le-a atras atenția să nu mai fure lemne din pădure. Acest lucru i-a enervat la culme pe cei trei bărbați.

Contactat de Foaia Transilvană, Dorin Crișan a confirmat incidentul. Ba mai mult ne-a spus că a fost și bătut și amenințat de cei trei bărbați. Acesta a obținut și un certificat medico legal care atestă agresiunile suferite.

În fotografia de mai jos, Mășcășan are o drujbă în mână.

”Au venit să fure lemne. Erau cu drujbele și cu tractorul cu remorcă. Le-am spus că nu e pădurea lor și că trebuie să ceară aprobare de la pădurar. Ei s-au enervat. Prima dată au plecat cu remorca plină de lemne. Apoi, eu am pus una dintre mașinile mele exact la intrarea în pădure ca să nu mai poată să intre. Când au revenit s-a enervat cumplit. Am fost și lovit de fratele SRI-stului. Cel de la SRI mi-a spus că merge acasă să își aducă pistolul. La un moment dat am tras mașina să nu mă pun cu ei că SRI-istul îmi spunea că el tot merge în pădure că el este omul legii. Îmi tot zicea că: vin la tine și îți dau două topoare și te tai cu drujba”, a spus Dorin Crișan.

A intervenit Poliția

Pe una dintre filmări, ofițerul SRI Marin Mășcășan se poate vedea cum intra cu drujba în pădure. Este îmbrăcat cu bluză deschisă la culoare. Tot pe fimare se vede cum Dorin Crișan este lovit de fratele SRI-stului, care sare la bătaie. (minutul 2.10).

După scandal, soția lui Crișan a sunat la 112. La fața locului au mers de urgență șeful de post din Moldovenești, un  anume agent Miclea și ajutorul acestuia. În plus, un echipaj de la Poliția Criminalistică și-a făcut apariția în zona respectivă pentru a fotografia materialul lemnos găsit asupra celor trei bărbați.

Pe o altă filmare, șeful de post de la Moldovenești și colegul lui pot fi văzuți cum au ieșit din pădure, alături de colegul său. Cei doi polițiști aveau drujbele folosite la furtul de material lemnos asupra lor.

Dorin Crișan a mai declarat că a depus plângere penală împotriva celor trei agresori, pentru loviri și amenințare.

Foaia Transilvană l-a contactat și pe ofițerul SRI Marin Mășcășan dar acesta nu a răspuns apelurilor noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.