, ,

Omenia unui șofer de troleibuz din Cluj. Gestul făcut de el ar trebui premiat

Posted by

Un clujean a uitat într-un troileibuz al Companiei de Transport Public din Cluj, un portmoneu cu omică avere.
Omul a călătorit cu troleibuzul și la coborâre și-a dat seama că a uitat în mijlocul de transport în comun un portmoneu în care se afla suma de 1.000 de lei.
troleibuzul pe linia 1, condus de șoferul CTP Ioan Mioldovan
troleibuzul pe linia 1, condus de șoferul CTP Ioan Mioldovan
”Doresc să mulțumesc companiei CTP și șoferului pentru că a avut buna voința de a-mi înapoia bani pierduți în troleibuz. Mulțumim și apreciem efortul companie CTP Cluj la rezolvarea cazului banilor pierduți în troleibuzul nr. 1 /313 pe ruta Mănăstur – Centru, pe data de 1.10.2023, banii fiind recuperați în timp foarte scurt! Vă mulțumesc”, a scris clujeanul.

Banii s-au găsit în locul indicat

După ce a uitat banii în troleibu, clujeanul a sunat la Compania de Transport Public Cluj (CTP) și a anunțat evenimentul.

În cel mai scurt timp, dispecerul l-a contactat pe șofer care a oprit imediat mijlocul de transport în comun și a găsit banii în locul indicat de pasager.

Șoferul se numelte Ioan Moldovan și lucrează de 17 ani la CTP. Cei care îl cunosc susțin că niciodată nu a avut reclamații pentru un comportament neadecvat, fiind unul dintre angajații model.

”Un exemplu de spirit civic al colegului nostru, Moldovan Ioan, șofer de troleibuz. Acesta este angajat al companiei de peste 17 ani, fără abateri, punctual și respectuos cu publicul călător. Un angajat cu care ne mândrim”, a scris și cei de la CTP Cluj.

3 răspunsuri

  1. Avatar Cristina
    Cristina
  2. Avatar pop carmen lucia
    pop carmen lucia
  3. Avatar Ella
    Ella

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *