,

Opera Română din Cluj își exprimă solidaritatea față de Ucraina. Va organiza o campanie de strângere de fonduri și va pune în scenă un spectacol special

Posted by

Opera Română din Cluj-Napoca a anunțat că va pune în scenă un spectacol special în 4 martie, iar clădirea va fi luminată în culorile steagului țării vecine.

„Pentru că suntem solidari față de poporul ucrainean, greu încercat, în gândul nostru răsună tot mai mult Misa pentru Pace. Astfel, spectacolul „Evgheni Oneghin” programat VINERI, 4 martie, va fi înlocuit cu evenimentul THE ARMED MAN: MISĂ PENTRU PACE de Karl Jenkins, realizat în parteneriat umanitar cu Filarmonica de Stat Oradea.

Iar pentru că în aceste momente activitatea noastră este însoțită mereu de gândul la suferința poporului ucrainean, clădirea Operei va fi luminată mâine, 27 februarie, și vineri, 4 martie, în culorile steagului Ucrainei.

Biletele achiziționate rămân valabile pentru noul spectacol.

În plus, ne alăturăm celor care susțin financiar cauza persoanelor afectate, și astfel lansăm invitația la contribuirea strângerii unor fonduri bazate pe donație, iar noi ne vom asigura că ajutorul ajunge la cei aflați în nevoință. Revenim curând cu detalii!

Vă invităm să ne unim gândurile pentru pace!„, a transmis Opera Română din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *