Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

„Orașul de cinci stele căzătoare”. A revenit mirosul de GUNOI la Cluj. Se simte puternic Gheorgheni și Mărăști

Mai mulți clujeni au reclamat pe rețelele sociale că a revenit mirosul de gunoi și rahat la Cluj-Napoca. Acesta se resimte puternic în mai multe cartiere ale orașului, cum ar fi Mărăști, Gheorgheni, Între Lacuri sau chiar Dâmbu Rotund.

Consiliul Județean Cluj prin vocea președintelui forului, Alin Tișe, a susținut că mirosul acesta greu de suportat ar veni de la găinațul din comuna Aiton, la 17 km de Cluj-Napoca, dar Garda de Mediu Cluj a respins această ipoteză deoarece distanța este prea mare și probele de aer nu justifică această idee.

Așa că, cel mai probabil, mirosul vine de la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID), gestionat de compania de salubritate Supercom, firmă amendată recent de Garda de Mediu cu 100.000 de lei pentru poluarea orașului.

Mirosul pestilențial a început să se resimtă astăzi în jurul amiezii, începând cu orele 11-12 și este tot mai greu de suportat.

Supercom are monopol pe deșeurile județului Cluj și gestionează defectuos această situație, însă firma susține că mirosul de gunoi nu vine de la rampa lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

ADMINISTRATIV

Compania de salubritate Supercom din București, recent amendată cu 100.000 de lei de Garda de Mediu Cluj, este tot mai criticată de către clujenii...

STIRE PRINCIPALA

După zile de incertudini, timp în care Consiliul Județean Cluj, Garda de Mediu și Direcția de Sănătate Publică s-au contrazis reciproc pe tema sursei...

POLITIC

În ultimele zile, mii de clujeni au reclamat mirosul insuportabil de gunoi și de putreziciune care vine de la Centrul de Management Integrat al...