,

„Orașul de cinci stele căzătoare”. A revenit mirosul de GUNOI la Cluj. Se simte puternic Gheorgheni și Mărăști

Posted by

Mai mulți clujeni au reclamat pe rețelele sociale că a revenit mirosul de gunoi și rahat la Cluj-Napoca. Acesta se resimte puternic în mai multe cartiere ale orașului, cum ar fi Mărăști, Gheorgheni, Între Lacuri sau chiar Dâmbu Rotund.

Consiliul Județean Cluj prin vocea președintelui forului, Alin Tișe, a susținut că mirosul acesta greu de suportat ar veni de la găinațul din comuna Aiton, la 17 km de Cluj-Napoca, dar Garda de Mediu Cluj a respins această ipoteză deoarece distanța este prea mare și probele de aer nu justifică această idee.

Așa că, cel mai probabil, mirosul vine de la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID), gestionat de compania de salubritate Supercom, firmă amendată recent de Garda de Mediu cu 100.000 de lei pentru poluarea orașului.

Mirosul pestilențial a început să se resimtă astăzi în jurul amiezii, începând cu orele 11-12 și este tot mai greu de suportat.

Supercom are monopol pe deșeurile județului Cluj și gestionează defectuos această situație, însă firma susține că mirosul de gunoi nu vine de la rampa lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *