Acasă SOCIAL Oricine poate contribui la achiziționarea unui avion medical pentru copii. O asociație...

Oricine poate contribui la achiziționarea unui avion medical pentru copii. O asociație din Cluj strânge fonduri

0

O asociație din Cluj-Napoca a demarat campania „Un avion pentru viață” care are ca scop strângerea de bani necesari achiziționării primului avion privat destinat transportului gratuit al copiilor bolnavi din România la spitale din străinătate. Inițiativa aparține Asociației Medical Internațional Rescue.

„Am pornit in misiunea “Uniti pentru Ucraina” inca din a doua zi a conflictului, cu sufletul alaturi de miile de refugiati care ne-au trecut pragul, alaturi de care am petrecut nopti intregi, departe de familiile noastre, pentru a putea sa-i ajutam pe ei si vom ramane implicati 100% in aceasta misiune, atata timp cat va fi nevoie de ajutorul nostru.

Azi, cu mari emotii , dam startul proiectului nostru de sufet “Un avion pentru viata” . Dorim sa achizitionam o aeronava medicala care va avea ca scop transportul GRATUIT al copiiilor cu necesitate medicala IMEDIATA, din Romania, in stratinatate.

Tara noastra sufera de o lipsa acuta de aeronave medicale care sa deserveasca acest scop, iar in rarele cazuri in care devin disponibile costurile sunt atat de mari incat familiile copiilor nu isi permit sa apeleze la acest serviciu.

Misiunea noastra este una indrazneata, dar nu imposibila.Avem alaturi medici specializati ,medici de Anestezie si Terapie Intensiva care sunt gata sa ofere ajutor in cazurile acestea. Ne gandim la zeci, sute de cazuri in care s-ar fi putut interveni si nu s-au gasit resurse, Copii care poate au pierdut lupta cu viata din lipsa unei sanse, pe care poate o aveau daca traiau in alta tara. Noi vrem sa umplem acest gol, incepand cu o aeronava.

Impreuna putem schimba vieti nevinovate si sa redam sansa ca zambetul unor copii minunati sa ramana cat mai mult timp, asa ca speram sa avem cat mai multi parteneri alaturi de noi in strangerea de fonduri”, au transmis cei de la Asociație.

Cum puteți dona

Asociatia Medical International Rescue – Medicala Internationala de Salvare
CIF: 44581401
IBAN LEI:
RO77BTRLRONCRT0603123901
IBAN EURO:
RO27BTRLEURCRT0603123901
Sau Butonul “Doneaza” din
medical-rescue.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.