, ,

Pacientă de 100 de ani salvată după 10 zile de internare de medicii de la Spitalul Județean de Urgență Cluj

Posted by

Nu mai este niciun secret faptul că județul Cluj că are un corp medical de elită, cu medici profesioniști și specializați. Un caz lăudabil a fost mediatizat de reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Cluj, în care o pacientă de 100 de ani a fost salvată după 10 zile de internare și a plecat acasă pe picioarele ei, aceasta fiind supusă unei intervenții chirurgicale complicate.

Femeia a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu o fractură la picior, după ce s-a accident acasă, iar joi a părăsit spitalul în urma unei operații încheiate cu brio, după doar 10 zile, complet vindecată.

Pacienta de 100 de ani și o lună a fost preluată de la UPU Cluj și evaluată de echipa medicului primar ortoped Cosmin Dicu, împreună cu medicii anesteziști, în vederea intervenției chirurgicale.

„Pacientei i s-a implantat o tijă pentru fixarea membrului fracturat. Evoluția postoperatorie a pacientei a fost foarte bună, răsplătind astfel efortul echipelor medicale.

Doamna Elisabeta este o persoană energică, deocamdată se folosește de cadru pentru deplasare, însă este sigură că foarte curând se va putea deplasa din nou fără ajutor”, au anunțat reprezentanții spitalului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *