Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Pădurarul din Gherla a fost arestat preventiv. Coroian este acuzat că emitea avize false

Magistrații de la Judecătoria Dej au dispus arestarea pentru 30 de zile, a unui pădurar de a Ocolul Silvic din Gherla.

Pădurarul Coroian Claudiu Tiberiu, de 53 de ani, a fost acuzat de abuz în serviciu. În timp anchetei care a urmat, el a încercat să influențeze declarațiile a trei martori.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, formulată la data de 15.09.2023. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, Coroian Claudiu Tiberiu (n.n.), domiciliat în jud. Cluj, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, …, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 15.09.2023, până la data de 14.10.2023, inclusiv”, se arată în mandat.

Emitea avize de transport lemne, false

La data de 15 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Ordine Publică, Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 53 de ani, având calitatea de pădurar în cadrul Ocolului Silvic Gherla, bănuit de săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.

padurarul Coroian emitea avize false pentru transporturile ilegale de lemne.

padurarul Coroian emitea avize false pentru transporturile ilegale de lemne.

Din probatoriul administrat, polițiștii au stabilit că în perioada 19 iulie a.c. – 14 septembrie a.c., acesta, după ce a emis în fals un aviz de însoțire a materialului lemnos, încasând suma de 4.400 de lei, ar fi contactat, în mod repetat, 3 persoane, martori în cauză, cu intenția de a-i influența ca în situația în care vor fi audiați, să declare aspecte nereale cu scopul de a-l favoriza.

În aceeași dată, 15 septembrie a.c., bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Dej, care au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

1 Comment

1 Comment

  1. Eu cel de langa Dej!

    19 septembrie 2023 at 1:08 pm

    Padurarii neprinsi sunt oameni cinstiti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Zilele trecute, vestea că o judecătoarea de la Gherla, o tânără de 32 de ani, a fost găsită moartă în propria locuință, a îndoliat...

EVENIMENTE

O judecătoare de 32 de ani, din localitatea Gherla a fost găsită moartă, în propriul apartament. Ea nu s-a mai prezentat la locul de...

EVENIMENTE

Zilele trecute, un recidivist din localitatea Căpușu, județul Cluj, respectiv Ioan Aurel Covaci a fost arestat de Judecătoria Huedin, pentru ucidere din culpă, părăsirea...