Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

PANICĂ într-un bloc din Mărăști. Locuitorii au fost evacuați după ce o mașină a luat foc în parcarea subterană

Momente de panică pentru locuitorii unui bloc de pe strada Aurel Vlaicu din cartierul Mărăști, după ce un autoturism a luat foc în parcarea subterană.

Un număr de 35 de locatari ai blocului au fost evacuați, iar o femeie a suferit un atac de panică, respectiv un bărbat a fost transportat la spital.

Pompierii au intervenit pentru lichidarea rapidă a flăcărilor, însă autoturismul a fost distrus complet.

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în această seară pentru a stinge un incendiu ce s-a manifestat la un autoturism parcat în subsolul unui bloc situat pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca.

Apelul de urgență a venit la ora 18:06, iar la misiune au luat parte o autospecială de intervenție rapidă și comandă și două autospeciale cu apă și spumă de mare capacitate.

În plus, la fața locului s-au deplasat o ambulanță SMURD și una SAJ. Echipajele noastre au lichidat rapid incendiul care a distrus complet autoturismul, subsolul de aproximativ 1500 mp fiind inundat cu fum. Totodată, au fost inundate cu fum două dintre scările blocului.

În consecință, intervenția pompierilor a fost îngreunată de vizibilitatea redusă. Pe de altă parte, ca măsură de precauție, s-a impus evacuarea a 35 de locatari.

Două persoane au fost evaluate de către paramedici și au primit îngrijiri medicale, după cum urmează: Un bărbat de aproximativ 30 de ani prezenta o excoriație și o contuzie la nivelul unui membru superior, astfel că a fost transportat la spital de ambulanța SAJ.

De asemenea, o femeie a suferit un atac de panică, însă nu a fost necesar transportul acesteia la spital. Intervenția s-a finalizat și toate persoanele au putut reveni în siguranță în apartamente.

Cel mai probabil, incendiul de la autoturism a pornit în urma unor lucrări efectuate cu un aparat de sudură”, a anunțat ISU Cluj.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

ADMINISTRATIV

În timp ce unul dintre cele mai mari cartiere din Cluj-Napoca, Mărăștiul, nu dispune de nicio bază sportivă pentru locuitorii ei, baza Farmec zace...

ADMINISTRATIV

Una dintre cele mai insalubre și mizerabile spații din Cluj-Napoca, un adevărat simbol al cartierului Mărăști, va fi demolat. Este vorba de stația de...

ADMINISTRATIV

Finalizarea lucrărilor de modernizare a străzilor Calea Moților – Calea Mănăștur – str. Uzinei Electrice – str. Oțetului – str. Mărginașă ar putea aduce...