Parcarea Aeroportului Internațional Cluj Napoca a fost modernizată! În secolul 21 nu era iluminat pe timp de noapte și nu erau camere de supraveghere video

Posted by

Firma GOTO Parking, care a preluat parcarea de la Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj-Napoca în iunie 2019, a investit jumătate de milion de euro în modernizarea parcării.

Am făcut o serie de investiții în parcare pentru a crește gradul de satisfacție al clienților. În principal am schimbat sistemul de management (acces, plată) al parcării și vom inaugura o primă fază a investiției pe care ne-am propus-o, respectiv inaugurarea sistemului de iluminat în parcare pe timpul nopții și un sistem de supraveghere video în cadrul parcării. 

Dorim să ridicăm această parcare la nivelul unei parcări civilizate din statele europene, pentru că municipiul Cluj-Napoca merită să aibă o poartă de intrare în oraș la nivelul oricărui stat european”, a declarat Adrian Lutrean, administrator GOTO Parking.

Practic au fost schimbate toate barierele și au fost amplasate patru automate de plată cu toate dotările momentului. Se poate plăti cu cardul, cu telefonul, cash sau prin aplicație.

O altă noutate va fi intrarea autobuzului până la terminal. ”Au fost efectuate testele pentru accesul în parcarea Aeroportului a transportului în comun. Au fost realizate cu succes și așteptăm ca societatea de transport public să introducă mijloacele de transport în fața terminalului”, a mai spus Adrian Lutrean, administrator GOTO Parking.

În privința taximetrelor, a fost realizată o linie de acces, pentru preluarea pasagerilor din fața terminalului sosiri.

Tarifele de la parcare rămân neschimbate, a mai spus Adrian Lutrean, administrator GOTO Parking. „Tarifele pe care le practicăm sunt aceleași tarife pe care le-a practicat aeroportul înainte de preluarea concesiunii de către compania privată și intenția noastră pe termen scurt este să nu modificăm tarifele, mai ales în contextul actual, cred nu este cel mai prielnic activității în cadrul aeroportului, ca urmare a reducerii semnificare a traficului“

Investițiile realizate se ridică la aproximativ 500.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *