Partidă nebună de amor terminată la spital. Medicii de la UPU Cluj nu au mai văzut așa ceva

Posted by

Medicii de la UPU Cluj au avut de-a face cu un caz mai rar, deși la această unitate medicale sunt primite urgențe de tot felul. Partidă nebună de amor terminată la spital

Un tînăr de 20 de ani a ajuns de urgență la camera de cargdă, după o partidă nebună de amor. Respectivul a vrut să își surprindă iubita, dar a fost neatent, drept pentru care și-a fracturat organul sexual.

Deși, în literatura de specialitate există astfel de cazuri, totuși, situațiile de acest gen sunt foarte rare.

Pacientul s-a prezentat la UPU cu dureri foarte mari. Doctorii și-au dat seama imediat că acesta a suferit o fractură de penis și l-au operat de urgență.

”Noi vedem acest lucru pe ecografie, se face ecografie peniană și se observă sau RMN. Se face o incizie la nivelul tegumentului, se extrag cheagurile respective, se identifică zona de ruptură a tunicii și această tunică este suturată”, a declarat medicul urolog Mihai Suciu.

Recuperarea de câteva săptămâni. Partidă nebună de amor terminată la spital

Și profesorul de urologie Ioan Coman ne-a declarat că astfel de situații se repară doar chirurgical. În caz contrar, pacientul riscă să fie mândru posesor al unui organ care arată ca un bumerang.

Medicii atrag atenția că astfel de accidente trebuie tratate cu seriozitate, iar domnii trebuie să se prezinte de urgență la spital, trecând peste orice stânjeneală. În caz contrar, există riscul de a rămâne cu disfuncții sexuale.

”Nu este o operație dificilă, dar trebuie făcută cât mai repede. Altfel se produc deformări ireversibile”, a spus și medicul Paul Rotariu, medic urolog, citat de Pro TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *