,

Patron cu patru localuri în centrul Clujului, revoltat pe Facebook despre clasa politică: „Evenimente în interior pentru campania electorală, barurile rămân închise. Angajaţii în şomaj tehnic, bugetarii cu salariu întreg”

Posted by

Unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din industria HORECA din Cluj-Napoca, Teodor Negrea, patronul cluburilor FORM SPACE și Midi, dar și localurilor FORM Cafe și FORM Stories, dar şi iniţiatorul primelor concerte în aer liber din pandemie sub egida /FORM Days, a publicat un mesaj critic pe Facebook la adresa clasei politice.

Negrea îi taxează și critică dur pe politicieni pentru modul în care gestionează regulile de funcţionare a barurilor şi restaurantelor în pandemie, arătând pierderile suferite în această perioadă.

„S-o dat ok-ul, cu masuri, startului campaniei electorale. Se pot organiza evenimente in interior, in exterior, se pot imparti pliante, se pot amplasa corturi in care se aduna oameni in scop electoral etc etc. Se deschid scolile de la 14 septembrie, la fel, cu masuri in functie de zona. Barurile si restaurantele raman inchise, la terasa am ajuns la 68 de controale de la 1 iunie ( cu minim 7 controale de la fiecare institutie: ITM, ISU, Jandarmerie, Poltie locala, Anaf, Politie ).

Am platit taxele la 25 iulie (37 000 lei taxe pt luna iunie, pt o locatie ) ca sa beneficiez de 41,5% scutire. In cel mult 10 zile trebuia sa ne intre banii de la ANJCN. E jumatatea lui august…Am salariati la care am platit 5-6-7000 de lei salariu, la care am platit taxe la stat 4-5000 de lei lunar ( peste 150 000 de lei lunar la cele 4 locatii: Form Space, Form Cafe, Stories si Midi ), timp de 3 ani. Ei primesc acum somaj tehnic 75% din salariul mediu pe economie, adica maxim 2400 de lei…. in timp ce bugetarii au incasat bine mersi salariul intreg, pe toata perioada pandemiei… Credeti ca o sa merg la vot?”, scrie Teodor Negrea pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *