Pe primarul din Huedin l-a apucat hărnicia

Posted by

Cu trei luni înainte alegerilor locale, pe primari clujeni i-a apucat brusc hărnicia. După patru ani de mandat, cu realizări puține sau spre loc, aleșii vor să demonstreze cât sunt de pricepuți. L-a apucat hărnicia.

La Huedin, unde clădirea fostei Policlinicii se prăbușește, la propriu, Primăria a anunțat că a  trecut la treabă. Copacii de pe marginea drumului au fost toaletați. De asemenea, au fost pietruite drumurile și curățate rigolele.

Copacii de pe străzi au fost toaletați
Copacii de pe străzi au fost toaletați

”În această perioadă se desfășoară lucrări de toaletare a arborilor precum și de curățare a șanțurilor și a acostamentelor, pe străzile Oborului, Târgului, Fildului, Stadionului, Vlădeasa, în Bicălatu și Cetatea Veche.  De asemenea, au loc lucrări de pietruire pe strada Zorilor (capăt) și Mănășturului (capăt). Lucrările vor continua și pe alte străzi din oraș unde sunt necesare astfel de intervenții”, anunță pe o rețea de socializare cei de la Primăria Huedin.

Moroșan nu vrea săp mai candideze. L-a apucat hărnicia

Primarul din Huedin, Mircea Moroșan a anunțat recent că nu vrea să mai candideze pentru un nou mandat.

Încă nu este clar dacă decizia lui Moroșan este definitivă. Surse politice ne-au declarat că liberalii nu au luat o decize și că vor face ”presiuni” asupra primarului pentru a candida la un nou mandat.

În interiorul Partidului Național Liberal, organizația Cluj, este deja o mare teamă că orașul Huedin va fi pierdut. Moroșan este un candidat de forță al celor de la PNL.

”Vă spun sincer că nu mai vreau să candidez. Am pregătit un candidat care acum nu mai vrea să candideze nici el. Mi-a spus că este scârbit de tot ceea ce se întâmplă în politică și că nu îi place. Eu sunt la al patrulea mandat de primar și e suficient. Au fost zile la Primăria Huedin, când nu am avut 1.000 de lei să plătim lucruri de maximă urgență pentru școală sau spital. Vreau să umblu pe stradă să nu mă bată nimeni”, a declarat Moroșan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *