, ,

Pe șoferul unui troleibuz CTP l-au lăsat nervii. A vrut să bată o femeie care își conducea linișit mașina VIDEO

Posted by

Șoferii de la Compania de Transport Public Cluj sunt tot mai agresivi, de la o zi la alta. Pe lângă că forțează la maxim regulile de circulație, iar dacă se supără sar chiar și la bătaie.

O femeie care își conducea mașina pe strada Primăverii, din Cluj Napoca, a fost la un pas să fie bătută de un șofer de troleibuz.

Camera video de la bordul autoturismului a înregistrat evenimentul. Nu se știe clar ce l-a enervat pe șoferul de troleibuz, dar ceea ce se poate vedea pe imagini este comportamentul violent al acestuia.

În timp ce femeia din Cluj a oprit la culoarea roșie a semaforului electric, de pe strada Primăverii, troleibuzul i-a tăiat pur și simplu calea. Șoferul a coborât nervos dar șoferița s-a blocat în mașina și a sunat la 112. Incidentul a avut loc acum trei zile.

De la ce a pornit scandalul

Femeia care conducea mașina, un taximetru, locuiește în Florești, unde are și autorizația de taximetrie emisă de primăria de acolo.

”În data de 10.03.2023, în jurul 13:20 – 13:40, am preluat-o pe doamna de la Vivo și am fost rugată să o duc pe strada Primăverii nr. 10. Am staționat în stația de autobuz (mai exact un picuț mai sus, am încercat să nu încurc circulația), până ce doamna s-a dus să își preia tablourile înrămate de la un magazin. Așteptând-o pe doamna au mai trecut cel puțin 5 sau 6 troleibuze. Nimeni nu m-a calxonat, nu m-a jignit. Au trecut fără scandal. După vreo 4-5 minute am văzut-o pe doamna că iese cu proprietarul magazinului, cu 6 tablouri. Până una alta, a venit troleibuzul 25, cu indicativul 301. S-a parcat fix în spatele meu, aproape lovindu-mi spatele mașinii. Între timp și claxona ca disperatul și am spus că nu îl bag în seama, că nu am chef de scandal din moment ce deja doamna se îndrepta către mine”, a povestit femeia.

”Șoferul m-a înjurat de mamă”

Șoferița a declarat că șoferul a înjurat-o în fel și chip, de față cu un jandarm, care nu a intervenit deloc.

”Între timp, doamna și-a pus tablourile și am zis ca plec pentru a nu ieși scandal. Am plecat din stație către Bucium, pentru că doamna voia sa ajungă în Florești. (Bineînțeles l-am înjurat și eu în timp ce mergeam spre mașina). Am prins semaforul de la McDonalds pe roșu și a venit și a staționat lângă mine, după ce au plecat ceilalți participanți la trafic dânsul mi-a tăiat calea. Am ales să frânez și să nu mă apuc de nebunii. L-am depășit pentru a pleca de lângă el ca să nu se întâmple alte nebunii”, a mai povestit femeia fin Florești.

Blocajul de la semafor

La semaforul de la intersecția străzilor Primăverii și Bucium, șoferul troleibuzului a devenit din nou agresiv.

”Iarăși m-a înjurat și m-a băgat și m-a scos! Am plecat de pe loc și am prins roșu la semafor. După 15 secunde s-a făcut verde, dânsul a venit turbat cu troleul și mi-a tăiat calea, a ieșit din troleibuz și eu am ieșit din mașină pentru ca am crezut că o să mă lovească. După ce toate astea s-au terminat eu am plecat în drumul meu”, a mai povestit femeia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *