Pedeapsă redusă pentru criminalul cu BMW! A ucis un tânăr pe strada Horea și a fugit de la fața locului!

Posted by

Judecătorii de la Curtea de Apel Cluj au dispus condamnarea lui Serghe Arapu, un tânăr din Republica Moldova, care a comis un grav accident de circulație, în urma căruia a decedat o persoană, la patru ani și trei luni de închisoare, cu executare.

”In temeiul art. 38 din Cod penal raportat la art. 39 alin. 1 lit. b din Cod penal contopește cele trei pedepse aplicate inculpatului, dintre care alege pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare la care adaugă sporul de 1 an 3 luni închisoare reprezentând 1/3 din celelalte pedepse (1 an 5 luni închisoare pentru conducere fără permis i 2 ani 4 luni închisoare – părăsirea locului accidentului), aplicând pedeapsa finala de 4 ani 3 luni închisoare cu executare în regim de detenție”, se arată în sentința definitivă a Curții de Apel Cluj.

Magistrații de la Curtea de Apel au decis ca familia victimei, care se numește Gabriel Filip Barani, să primească despăgubiri morale în valoare de de 110.000 de euro, pentru pierderea suferită. În cauză, cei care au primit aceste despăgubiri sunt părinții ți fratele tânărului decedat.

Accidentul produs de Serghei Arapu pe strada Horea, din Cluj Napoca a avut loc în data de 9 februarie 2020. Arapu era băut și a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, după care a intrat în coliziune frontală cu mașina în care se afla familia Barani. După accident, autoturismul lui Arapu a luat foc, care a fost stins rapid de alți participanți la trafic. În schimb, Arapu a fugit de la fața locului, ajutat de un prieten cu care se afla în mașină, fiind prins rapid de un polițist aflat în timpul liber, pe strada Emiș Racoviță.

Serghei Arapu are o fiică paralizată, în vârstă de cinci ani, pe care a lăsat-o în Republica Moldova.

Sentința o puteti citi AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *