EVENIMENTE, SOCIAL

Pedofilul clujean care a agresat o fetiță de 10 ani la Expo Transilvania a primit 30 de ani de închisoare

Pedofilul clujean Samuel Marcelus Souca, care a abuzat mai mulţi copii de-a lungul anilor, a primit 30 de ani de închisoare, maximul permis de lege. Acesta a fost prins în flagrant de o mămică în zona Expo Transilvania, în timp ce molesta o fetiţă minoră în vârstă de 10 ani.

Souca a fost trimis în judecată în toamna anului trecut, după ce a fost acuzat de mai multe infracțiuni, ca viol, agresiune sexuală, violență în familie, rele tratamente aplicate minorului și ultraj contra bunelor moravuri.

În 2017, bărbatul a primit o condamnare de 5 ani de închisoare după ce a agresat sexual alte trei fetițe în toaleta de la Colegiul Pedagogic Gheorghe Lazăr din Cluj-Napoca, unde soţia lui era învăţătoare, însă a fost eliberat condiționat în 2020 pentru bună purtare.

Sentinţele date acum de judecători sunt definitive şi, cumulate, au trecut 30 de ani de închisoare – maximul permis de lege. De asemenea, au fost majorate şi daunele morale, de la 10.000 la 20.000 de euro, respectiv de la 20.000 la 30.000 de euro, echivalent în lei.

În vara 2021, Souca a fost surprins de o femeie în zona parcului Expo Transilvania în timp ce mângâia o fetiţă de 10 ani pe picioare și în zona intimă. Femeia a sunat la 112 și a chemat poliția, iar aceştia au reuşit să îl prindă pe recidivist, după ce, povestea atunci, a strigat după ajutor, dar nimeni nu a sărit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*