Pentru afacerile lui Tișe, angajații de la Consiliul Județan Cluj lucrează peste program

Posted by

Zilele trecute Foaia Transilvană v-a prezentat în exclusivitate informația că președintele Consiliului Județean Cluj s-a apucat de afaceri. Pentru afacerile lui Tișe angajații de la Consiliul Județan Cluj lucrează peste program.

Afacerile lui Tișe. Șeful Județului își construiește un parc fotovoltaic cu patru milioane de euro.
Afacerile lui Tișe. Șeful Județului își construiește un parc fotovoltaic cu patru milioane de euro.

De data asta, liberalul nu mai construiește blocuri, ci direct un parc fotovoltaic de mari dimensiuni. Pentru acest nou bussines, Alin Tișe, vicepreședinte PNL, dar și mare om de afaceri, a anunțat că va scoate din buzunar patru milioane de euro la care se adaugă și TVA.

De data asta, Alin Tișe lucrează cu firma Central Investment Plaza (CIP), care îi aparține în întregime.

Pentru a putea construi parcul fotovoltaic din Aghireș, Tișe avea nevoie de un certificat de urbanism.

Angajații de la CJ lucrează pentru Tișe peste program

Cererea a fost întocmită de firma lui Tișe și adresată Consiliului Județean Cluj, condus de același Alin Tișe.

Pentru a avea cât mai repede certificatul de urbanism, angajații de la CJ Cluj au lucrat peste program. Altfel nu se poate explica semnătura arhitectului șef al Județului Cluj, pe document, a fost făcută la ora 18,42. Semnătura este una electronică, așa că rămâne chiar și data.

Mai departe, certificatul a fost semnat de Vakar Istvan, vicepreședintele CJ Cluj, în locul și pentru Alin Tișe.

Ulterior, în luna mai 2023, Consiliul Județean Cluj, a emis autorizația pentru construcția parcului fotovoltaic din Aghireși, dezvoltat de firma lui Alin Tișe.

Consiliul Județean și-a dat avizul pentru investiție. Afacerile lui Tișe 

Un alt document aflat în posesia noastră este emis de Consiliul Județean Cluj, și semnat de al doilea vicepreșetinde, și anume Marius Mânzat. Semnătura vicepreședintelui este pentru Alin Tișe.

”Consiliul Județean Cluj emite punct de veere favorabil aprobării de dezvoltare a proiectului”, comunică cei de la CJ Cluj.

Tradus pe românește, prin acest document cei de la CJ Cluj și-au dat acordul pentru investiția de patru milioane de euro, derulată chiar de șeful instituției, Alin Tișe.

Parcul fotovoltaic construit de firma lui Alin Tișe ar urma să aibă o putere instalată de peste șapte MWh. De asemenea, ar urma să fie montate peste 13.000 de panouri fotovoltaice.

Terenul pe care se va construi parcul fotovoltaic, de peste 53.000 de metri pătrați, este proprietatea firmei Central Investment Plaza.

 

3 răspunsuri

  1. Avatar Călina
  2. Avatar Lil
    Lil
  3. Avatar Pavel
    Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *