, ,

Performanță deosebită pentru un director de școală din Cluj. S-a clasat printre primii șase manageri din România

Posted by

Daniela Arion este directoarea Școlii Generale din comuna Mihai Viteazu, județul Cluj.

Daniela Arion a reușit să se claseze între primii șase directori de școli din România.
Daniela Arion a reușit să se claseze între primii șase directori de școli din România. Sursa foto: Daniela Arion

Situată la o distanță considerabilă de Cluj, Mirela Arion nu a fost de acord să coboare ștacheta calității educației oferite elevilor, iar acest lucru s-a văzut.

În 2023, directoarea școlii din Mihai Viteazul a fost nominalizată printre primii șase directori de școli generale și licee din România. Manifestarea a avut loc la București, și s-a derulat sub egida Ministerului Educației Naționale.

”Am trait o mare emoție, aceea de finalist al Galei premiilor pentru directorii anului 2023. E o mare responsabilitate și o mare emoție, dar am avut alături de mine toate gândurile bune ale colegilor din scoala, ale colegilor directori și inspectori, ale colegilor din Teach for Romania, ale membrilor comunității locale, familie și prieteni. Vă mulțumesc tuturor ! Azi am fost binecuvântată!!!”, a scris Daniela Arion.

Conduce o școală foarte grea

La nivelul Școlii Generale din Mihai Viteazul există clase cu predare în limba maghiară, dar și mulți copii din cadrul unei etnii conlocuitoare care frecventează cursurile școlare.

Directoarea Vaida are marele merit că a știut cum să îi facă pe copii să iubească școala.

La nivel de dotări, unitatea de învățâmânt a beneficiat de fonduri europene, cu ajutorul cărora au fost achiziționate materiale școlare dar și dotările necesare pentru buna derulare a orelor de curs.

La festivitatea de premiere care a avut loc la București, Daniela Arion s-a clasat între primii șase finaliști, ceea ce este un rezultat foarte bun.

Inspectorul șef a transmis un mesaj de felicitare

Inspectorul școlar general de la ISJ Cluj, Marinela Marc a transmis un mesaj de felicitare.

”M-am bucurat foarte mult pentru performanța colegei noastre, Daniela Arion, director la Școala Gimnazială ” Mihai Vodă” din comuna Mihai Viteazul, care a fost printre cei 6 finaliști la categoria Inovare. Am știut din momentul în care i-am scris o recomandare că povestea ei este a unui manager de succes, care într-o școală din mediul rural, cu copii romi, cu clase cu predare în limba maghiară a reușit rezultate foarte bune la examene și concursuri, a implementat proiecte diverse și este preocupată cu adevărat de asigurarea egalității de șanse pentru copii și de motivarea cadrelor didactice. O felicit din tot sufletul pentru aceste reușite!”, a scris Marinela Marc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *