,

Pescobar devine asociat cu Mitică Dragomir

Posted by

Pescobar devine asociat cu Mitică Dragomir într-o nouă locație din lanțul Taverna Racilor.

Pescobar devine asociat cu celebrul Mitică Dragomir
Pescobar devine asociat cu celebrul Mitică Dragomir

Omul de afaceri Paul Nicolau, fondatorul Taverna Racilor, a anunțat printr-o înregistrare făcută alături de fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, că cei doi vor deveni asociați.

Planul lor este să deschidă o locație Taverna Racilor în Emiratele Arabe Unite, mai exact în orașul Dubai.

În ultima perioadă s-a zvonit că Mitică Dragomir ar fi în spatele lui Paul Nicolau și al Tavernei Racilor, dar cei doi au infirmat aceste zvonuri. 

Dragomir, invitat la inaugurarea Tavernei Racilor din Cluj

Pescobar a deschis locația de la Cluj-Napoca în incinta Iulius Mall, la 1 Decembrie, dar a fost extrem de criticată de clienți. De mai bine de trei săptămâni, ISU Cluj a închis locația pentru siguranța la incendiu și lipsa unei ieșiri de urgență, iar de atunci restaurantul stă închis.

„Știe și el să își facă reclamă așa cum trebuie. E dat naibii. Sunt curios și eu dacă va avea succes acolo. E cea mai frumoasă locație din Cluj. Mă mai gândesc dacă merg”, a spus Dragomir la Fanatik.

Dubai, ultima destinație pentru Pescobar

„Dacă tot ne crede lumea asociați, uite că nu suntem, dar vom fi”, a spus Paul Nicolau, completat de Dragomir. „La Dubai, e propunerea mea, el vine cu experiența, eu cu propunerea. Ne completăm reciproc”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *