,

Pescobar lăsat fără permis de conducere. A pierdut procesul cu Poliția Română

Posted by

Pescobar lăsat fără permis de conducere. Patronul lanțului Taverna Racilor, Paul Nicolau, a pierdut definitiv procesul cu Poliția Rutieră și a rămas fără permis de conducere pentru 120 de zile pentru viteză excesivă.

Pescobar lăsat fără permis de conducere
Pescobar lăsat fără permis de conducere

Tribunalul București a pronunțat decizia după două amânări: Respinge apelul ca nefondat. Definitivă. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 08.12.2023.

Tupeul de milionar l-a lăsat fără permis

Poliția Rutieră l-a sancționat pe Pescobar cu o amendă și suspendarea permisului 120 de zile după ce a fost suprins de radar conducând Ferrari-ul cu 145 km/h prin București.

„În data de 19.11.2022 ora 12:29, în timp de conducea autovehiculul cu nr. B-650-GST, a fost oprit de un echipaj de poliție în localitatea București, b-dul. Aviatorilor nr. 1 și a fost sancționat pentru depășirea cu mai mult de 70 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv, în procesul verbal stabilindu-se că ar fi circulat cu viteza de 145 km/h pe un drum cu limita de viteză de 60 km/h.

Prima instanță a notat în motivare că ”fapta prezintă un grad de pericol social sporit raportat la urmările care s-ar fi putut produce avand in vedere viteza deosebit de mare cu care circula petentul (urmările pot consta, de exemplu, în producerea unui accident de circulaţie cu vătămarea corporală a participanţilor la trafic sau chiar decesul acestora). De asemenea, instanta apreciaza ca, in raport de pericolul social concret al faptei petentului si de multitudinea contraventiilor la regimul circulatiei care rezulta din cazierul sau contraventional, nu se impune inlocuirea amenzii cu avertisment”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *