Peste 2500 de saci de gunoaie au fost adunați de voluntari din zona lacului Tarnița

Posted by

O campanie de curățenie amplă în zona lacului Tarnița a fost încheiată cu brio și peste 2500 de saci de gunoaie adunate de către cei 150 de voluntari participanți.

Acțiunea de igienizare a fost organizată de Clubul Alpin Român Filiala Cluj, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, în intervalul 7-9 iulie.

Activitatea a reunit circa 150 de voluntari care au reușit să adune, atât de pe uscat, cât și de pe apă, din caiac, canoe sau barcă, 2600 de saci de deșeuri. De asemenea, pe lângă colectarea propriu-zisă a fost derulată și o campanie de conștientizare a populației.

Manifestarea a beneficiat și de sprijinul și asistența de specialitate a Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj.

Forul administrativ județean s-a implicat în mod activ și a susținut constant și alte proiecte în domeniul protejării mediului înconjurător, dintre care menționăm doar câteva: acțiunile de ecologizare a lacurilor Beliș și Tarnița, a Cheilor Turzii și a Cheilor Turenilor, campania națională de curățenie ,,Let`s Do It, Romania!”, activitățile de împădurire din zona comunei Petreștii de Jos și de la Măguri-Răcătău etc”, a comunicat CJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *