Peste 39% dintre hotelier sunt înregistrați pe doua platformele online de cazare

Posted by

Tehnologia joacă un rol crucial în transformarea diferitelor aspecte ale vieții noastre, inclusiv în domeniul călătoriilor. Una dintre evoluțiile semnificative din industria ospitalității este reprezentată de platformele de rezervări online, care au devenit un instrument esențial pentru hotelurile din întreaga lume. Aceste platforme oferă nu doar o modalitate comodă pentru clienți de a-și alege cazarea, ci și o serie de opțiuni de promovare și publicitate, contribuind astfel la creșterea vizibilității și succesului afacerii voastre.

Multe platforme de rezervări online oferă opțiuni de promovare și publicitate care pot ajuta la creșterea vizibilității afacerii voastre. Puteți alege să vă promovați ofertele speciale sau pachetele exclusive, atrăgând astfel noi clienți și creând loialitate printre cei deja existenți. Cu ajutorul acestor instrumente, hotelurile independente pot prezenta în mod eficient avantajele unice pe care le oferă, ceea ce le diferențiază de lanțurile hoteliere mai mari.

Platforma CazareClujNapoca.ro reprezintă soluția locala pentru proprietarii cu unități de cazare în Cluj care doresc să-și promoveze afacerea și să atragă mai mulți turiști. Beneficiile includ vizibilitate relevantă pentru peste 100.000 de turiști anual, absența comisioanelor pentru rezervări, costuri mai mici față de alte site-uri, posibilitatea de a lua legătura direct cu clienții, promovare în primele rezultate pe Google, statistici detaliate și suport din partea unei echipe cu experiență în online.

Potrivit unui studiu de piață al Comisiei Europene privind hotelurile independente europene care folosesc platforme de călătorie online, mai mult de două treimi folosesc mai mult de o platformă. O multitudine de hoteluri independente folosesc două platforme de călătorie online, în timp ce 15% folosesc mai mult de trei. Această diversificare a platformelor folosite demonstrează încrederea hotelierilor în puterea lor de a genera rezervări și de a spori prezența online.

Utilizarea platformelor de călătorie online aduce o serie de beneficii hotelierilor, inclusiv o creștere a vizibilității, generarea de rezervări suplimentare, analize și îmbunătățirea performanței prin informații. Într-o lume în care mulți călători se bazează pe internet pentru a-și planifica călătoriile, faptul de a fi prezent pe aceste platforme devine esențial pentru a atrage atenția clienților potențiali. Prin intermediul acestor platforme, unitățile de cazare pot obține expunere globală și pot ajunge la audiențe diverse din toate colțurile lumii.

Astfel, pentru o promovare către un public țintă mai extins, proprietarii de unități de cazare din Cluj-Napoca ar putea să-și listeze unitatea de cazare pe platforme de cazare naționale, cum ar fi Cazare.info . Aceasta oferă oportunități suplimentare de expunere și acces la un număr mai mare de turiști interesați de călătorii și turism. Listarea unității lor de cazare pe Cazare.info le permite să se conecteze cu o audiență mai largă, să atragă mai mulți turiști și să-și maximizeze potențialul de ocupare.

În Europa, aproximativ un sfert din totalul rezervărilor hoteliere se fac prin intermediul platformelor de călătorie online. Acest procent semnificativ subliniază influența majoră pe care aceste platforme o au în industria ospitalității. Hotelurile independente care aleg să se implice activ în mediul online, să folosească tehnologia la capacitate maximă și să colaboreze cu platformele de rezervări online, au șansa de a-și extinde afacerea și de a-și dezvolta relații durabile cu clienții.

În concluzie, într-o lume în continuă schimbare, adaptarea și utilizarea tehnologiei sunt esențiale pentru succesul oricărei afaceri, iar unitățile de cazare nu fac excepție. Platformele de rezervări online reprezintă un mijloc valoros prin care acestea pot să-și promoveze serviciile, să își crească vizibilitatea și să interacționeze eficient cu publicul lor țintă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *