,

Peste 600 de cupluri clujene au sărbătorit „Nunta de Aur” în 2023

Posted by

Peste 600 de cupluri clujene au sărbătorit „Nunta de Aur” în 2023. Mai exact, municipalitatea a premiat 639 cupluri clujene care au aniversat 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Peste 600 de cupluri clujene au sărbătorit "Nunta de Aur" în 2023
Peste 600 de cupluri clujene au sărbătorit „Nunta de Aur” în 2023

Mesajul primarului Emil Boc

Primăria Cluj-Napoca le acordă cuplurilor care au sărbătorit Nunta de Aur un premiu simbolic în valoare de 1000 lei, o diplomă aniversară, o floare și un pahar de șampanie în semn de recunoștină, în cadrul unui eveniment special organizat la Casino.

”Am participat cu mare plăcere la ceremonia organizată de Primăria Cluj-Napoca pentru seniorii care aniversează „Nunta de Aur”. Am premiat, în numele comunității noastre, 42 cupluri cu ocazia aniversării a 50 ani de căsătorie.

În anul 2023 au fost premiate 639 cupluri clujene, sărbătorind astfel împreună acest moment de viață semnificativ.

Municipalitatea clujeană acordă fiecărui cuplu care împlinește 50 ani de căsătorie neîntreruptă un premiu simbolic, în valoare de 1.000 lei alături de o diplomă aniversară, o floare și un pahar de șampanie, în semn de recunoștință pentru ceea ce au făcut seniorii noștri pentru Clujul de astăzi și modelul pe care îl oferă generațiilor viitoare. La mulți ani și multă sănătate tuturor!”, a declarat edilul Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *