Acasă EVENIMENTE Petrecere de pomină la PSD. Seniorii partidului încă mai arată că pot...

Petrecere de pomină la PSD. Seniorii partidului încă mai arată că pot face față la orice fel de provocări

1
facebook tsd cluj

Organizația de tineret din cadrul PSD Cluj a organizat o petrecere la clubul Caro, din Cluj Napoca, care s-a lăsat cu o distracție maximă, atât din partea seniorilor partidului, cât și în rândul tinerilor.

Petrecerea a fost organizată pentru a sărbători ”Ziua îndrăgostiților”, celebrul ”Valentines Day”. Spunem asta deoarece pe pereții clubului Caro, din Piața Muzeului, peste tot erau inimioare și alte simboluri ale iubirii, dar și multe baloane roșii sau albe, culorile PSD.

La mare înălțime au fost ”greii” partidului, respectiv Alexandru Cordoș, președintele interimar PSD Cluj, subprefectul de Cluj, Răzvan Ciortea sau șeful de la municipiu Ovidiu Secară. Cei trei s-au distrat și au fost tot timpul asaltați de frumoasele domnișoare, debutante în ale politicii.

Din fotografiile postate pe o rețea de socializare se vede treaba că toată lumea s-a simțit bine și s-a distrat la maxim. Deși are o vârstă care se apropie de pensie, Cordoș a fost sufletul petrecerii alături de o altă ”junioară” de la PSD Cluj.

Petrecere cu caracatiță

Nici bunătățile dintre cele mai rafinate nu au lipsit de pe platourile cu mâncare. La loc de cinste a stat caracatița în sos de caramel, care a fost delicatesa serii.

Tinerii social democrați le-au mulțumit seniorilor pentru prezența la petrecere.

”Cea mai de preț comoară sunt prietenii! Iar noi îi avem pe toți
TSD Cluj-Napoca a dat tonul petrecerilor aseară și ne-am distrat așa cum numai noi știm să o facem! Mulțumim domnilor președinți Alexandru Cordoș și Sacara Ovidiu, domnului subprefect Ciortea Razvan și colegilor de la toate organizațiile TSD din județ pentru prezență și suport! Mulțumim Caro Club pentru locația extraordinară și pentru programul delicios oferit! Și nu în ultimul rând, mii de mulțumiri participanților care au venit și au fost alături de noi!”, au scris cei de la TSD Cluj.

Se pregătesc de alegeri

Surse politice ne-au declarat că pânp la finalul lunii aprilie 2023, la PSD Cluj, vor avea loc alegeri pentru funcția de președinte.

Din câte se pare există două tabere. Una este axată în jurul lui Alexandru Cordoș, susținut de Vasile Dîncu, omul din umbră al partidului, și a doua, în jurul lui Ioan Oleleu, vicepreședinte la Autoritatea Național Sanitar Veterinară din România. Oleleu s-ar bucura de sprijinul lui Ciolacu, care își dorește ca la CLuj că existe o organizație competetivă, care să facă opoziție reală lui Emil Boc sau Alin Tișe, și nu ”jocul de glezne penibil” de acum.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.